top of page

TIETOJEN

PALAUTUS

Kadotitko tietosi tai tiedostosi kannettavasta tai tietokoneesta? Hajosiko tietokoneesi? Unohditko ottaa varmuuskopion? Ramdata palauttaa ne. Ota yhteyttä ja tuo tallennusmediasi meille - palautamme tiedostosi jos se n vain suinkin mahdollista.
Tietojen palautus ammattimaisesti

Olemme ibas Kroll -sertifioitu partneri. Tämä takaa luotettavan ja ammattitaitoisen tietojen palautuksen tallennusmedioilta.

Palvelemme yrityksiä ja kuluttajia. Tietojen palautus-palvelumme perustuvat maailman johtavan asiantuntijan Ibasin teknologiaan, jota on käytetty yli 30 vuoden ajan tietojen palauttamiseen

Palvelun hinnoittelu​
  • Tietokoneen kovalevy 300€

  • Kameran muistikortti 150€

  • Puhelimen muistikortti 150€

  • Muistitikku 150€

Looginen levyvirhe tarkoittaa tilannetta, missä muistiväline on fyysisesti ehjä, mutta ei toimi oikein. Jos palautus ei onnistu, veloitamme 10€ käsittelymaksun + postikulut.

Fyysiset tietovauriot käsitellään tapauskohtaisesti Ibasin laboratoriolla Suomessa tai Norjassa, analyysi alkaen 149€/tietoväline.


Tietovälineen nouto Suomen laboratorioon sekä kiireettömät tapaukset Norjaan ovat ilmaisia, palautusrahti 90€. Tietojen palautuksen hinta selviää analyysiraportista.

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.

bottom of page