top of page

Vanhempien Internet Explorer -selainten tuki loppuu

Tarkistahan että Windowsin automaattiset päivitykset -ominaisuus on käytössä ja toiminnassa!

Tuen loppuminen tarkoittaa sitä, että selaimen vanhemmille versioille ei enää julkaista tietoturvapäivityksiä.

Microsoft on lopettanut 12.1.2016 alkaen tuen muilta kuin uusimmalta Internet Explorer (11) -selaimen versiolta.

Tuen loppumisen myötä vanhemmille versioille ei enää julkaista tietoturvapäivityksiä, eikä niille tarjota teknistä tukea. Internet Explorer -selaimen versio 11 on saatavilla Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10 -käyttöjärjestelmille. Kriittisten tietoturvapäivitysten puuttuminen altistaa tietokoneen erilaisille haittaohjelmille, jotka voivat mm. varastaa tai vahingoittaa tietokoneella säilytettäviä tietoja.

Kotikäyttäjälle helpoin tapa päivittää selain uusimpaan versioon on pitää Windowsin automaattiset päivitykset -ominaisuus käytössä. Mikäli ominaisuus on käytössä, on selain todennäköisesti jo päivittynyt uusimpaan versioon. Automaattiset päivitykset saa päälle Windowsin ohjauspaneelin kautta.

Lisätietoja Microsoftin sivuilla:

Suosituimmat artikkelit
Viimeisimmät artikkelit
Arkisto
Hae avainsanoilla
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
bottom of page