top of page

ONLINE BACKUP -ratkaisu yrityksille ja yksityisille

Ramdata Oy on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen Nexetic Oy:n Shield OnlineBackup ohjelmiston myynnistä asiakkailleen.

LATAA-ASENNA-UNOHDA! todella toimii Shield Backup varmuuskopiointi ohjelmassa. Valmis, mietitty perus setup takaa helpon asennuksen ja sitten homma vaan pelittää!

Varsinkin nyt kun kryptaus -haittaohjelmat yleistyy kovaa vauhtia niin varmin keino suojautua niiltä on toimiva varmuuskopionti.

Shield on tiekoneelle ladattava ohjelma, joka tallentaa tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli suomalaisiin datakeskuksiin.

Kun otat Shield-palvelun käyttöön, lataa se ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostostot datakeskuksiimme. Tämän jälkeen ohjelmisto tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen.

Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu, eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä.

Shield sisältää työtiedostojen varmennuspalvelun rajattomattomalla tallennustilalla kiinteään kuukausihintaan, joka ei muutu. Maksat vain 10 eur alv0%/kk/tietokone. Siinä kaikki.

Tilaa suoraan myynnistämme 0207 698 044 tai email: posti@ramdata.fi

Suosituimmat artikkelit
Viimeisimmät artikkelit
Arkisto
Hae avainsanoilla
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
bottom of page