top of page

AVG Managed

Workplace

Nopeuta ja sujuvoita IT-järjestelmän rutiinitoimenpiteitä käyttämällä AVG:n Managed Workspace -palvelun työkaluja. Automatisoinnin avulla nopeutat rutiinitoimenpiteitä, vähennät virheitä ja voit tehdä toimenpiteet ajastetusti silloin kuin se yrityksellesi sopii.

AVG​ Managed Workspace

AVG Managed Workspace mahdollistaa IT-ylläpidon rutiinitehtävien automatisoinnin automaatioscriptien  avulla. Tämä vähentää virheitä ja tuo toistettavuutta, skaalautuvuutta ja auttaa standardoimaan toimintatapoja. Automaattisesti ajettavat scriptit skaalautuvat sadoille koneille ja ne suoritetaan hetkessä - ilman manuaalisia työvaiheita.

Scriptityökalut tarjoavat tehokkaan tavan automatisointiin. Järjestelmä sisältää valmiina satoja scriptejä eri tilanteisiin ja tarvittaessa toiminnallisuuksia voi laajentaa kolmansien osapuolien scripteillä tai rakentamalla omia työkaluja. Scriptejä voi paketoida paketeiksi, niitä voi ketjuttaa monimutkaisempien toimintojen tekemiseksi ja scriptien tulokset tai mahdolliset varoitukset voi johtaa ylläpidon tietoon. 

Komentojonoja voidaan joko ajaa manuaalisesti (on-demand), johonkin tapahtumaan liittyen (tai ajastetusti - kaikissa näissä tapauksissa säästät aikaa ja rahaa ja vältät virheitä perinteiseen manuaaliseen ylläpitoon nähden.

Palvelun käyttöönotto on nopeaa - se voidaan ottaa hetkessä käyttöön sadoilla koneilla. Järjestelmä löytää palvelun piiriin kuuluvat laitteet verkosta ja ryhmittelee ne laitteiden tyypin perusteella. Ryhmiin kuuluville laitteille ajetaan automaattisesti esiasetetut tarkastukset, jotka tarjoavat perustason monitoroinnin kaikille laitteille. Kaikki tämä tapahtuu hetkessä.

AVG​ Technologies

Vuonna 1991 perustettu AVG  on verkkoturvallisuuten erikoistunut yritys, joka tarjoaa sekä ohjelmistoja että palveluita laitteiden, tiedon ja henkilöiden turvaamiseen.AVG:lla on yli 187 miljoonaa aktiivista käyttäjää (2014/03) käyttäen joitain AVG:n tuotteista ja palveluista.

Ramdata
Ramdata on AVG Business Partner , joka tarjoaa yrityksille valikoituja AVG Technologies -yrityksen tuotteita ja palveluita. Ole yhteydessä meihin ja kysy lisää mitä palveluita Ramdata voi teille tarjota.
Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.

bottom of page